De Wraak van Lind

Moeilijkheidsgraad
7-250
Spelers
180
Minuten

De Wraak van Lind* is een spannende “Escape Adventure”. Het is geen escape room waar je opgesloten wordt in een kamer, maar een escape adventure die je met je team vanuit één (thuis)locatie in Heeze speelt; digitaal, fysiek én in het dorp.

Samen met je team (7-10 deelnemers per team, in totaal mogelijk tot 250 deelnemers) ga je de strijd aan om binnen de tijd de Brabantsedag te redden. Je hebt maximaal drie uur de tijd om de escape puzzels op te lossen. We verklappen nog niet te veel van het verhaal, maar de trailer geeft je al een goede indruk. De rest zal snel duidelijk worden aan het begin van het spel!

Op 17 mei a.s. om 19:00 uur kun je meedoen met je team. De kosten per team bedragen €40,-. Wil je het spel op een andere datum spelen, neem dan even contact op met ons.

Bekijk hieronder de trailer en meld snel je team aan!

We hebben dit spel ontwikkeld, omdat we de Brabantsedag en de dynamiek in het dorp enorm missen. Het spel is corona-proof te spelen vanuit huis met een vertrouwd clubje wagenbouwers/vrienden/familie/buren/etc, maar zal door meerdere teams tegelijk gespeeld gaan worden. Doordat je allemaal met het door ons geliefde thema bezig bent, er op uit moet én daar wellicht andere teams zult tegen komen, hopen we je toch iets van het Brabantsedag gevoel te geven.

*Dit spel staat los van de werkelijke verhoudingen tussen Heeze en Leende en is gemaakt met een knipoog. Eventuele overeenkomsten met de werkelijkheid berusten louter op toeval.